Notadolce Zuti Secer Prirodni

Zuti secer mi je oduvek bio mnogo ukusniji nego beli. A da ne pricam o tome koliko je zdraviji. Stoga, uglavnom kupujem zuti secer. Notadolce zuti secer kupujem u Tempu jer mi tako lokacijski odgovara…

Pakovanje je zuto-bele boje i kosta oko 120 dinara. Za taj novac dobijate 500 grama zutog secera. Duplo je skuplji, ali i duplo bolji od belog secera. Ima nekako pun ukus, prepoznatljiv, lepo mirise i dugo ostaje taj smek u ustima. Ovaj secer se lako rastvara i koristim ga uglavnom za napitke – caj, cedevitu, kafu, kuvano vino. Ipak, najvise volim da ga koristim za zasladjivanje nes kafe. Zuti secer je otprilike duplo manje sladak od belog.

A moja zamerka za Notadolce zuti secer je da malo previse mirise na zagoreli secer, za razliku od onih koje kupujem u zdravoj hrani koji mirisu na karamelu… Malo je prejak. Takodje mi se ne dopada sto su kristali sitniji od kristala drugih zutih secera.

Zakljucak:

Cena je sasvim pristojna, jeftiniji je od zutih secera drugih proizvodjaca. Svakako je zdraviji od belog secera, bogat je brojnim mineralima. Ima taj specifican miris i ukus.

Kvalitet je u poredjenju sa istim proizvodom drugih proizvodjaca – prosecan. Miris malo vuce na nesto pregorelo.

Kako da ocenite članak i temu kojom se bavi?

Notadolce Zuti Secer Prirodni, 3.5 out of 5 based on 19 ratings
Ovaj unos je objavljen pod Hrana. Zabeležite stalnu vezu.

32 reagovanja na Notadolce Zuti Secer Prirodni

  1. Miss D kaže:

    Koristim ga za pripremu kolaca, meni svaki zuti secer pomalo „pokvari“ ukus kafe, vise volim fruktozu ili beli secer.

  2. ana.belgrade kaže:

    Šećer je otrov – u koju god ga boju obojili i koliko god manje bio izbeljen. I beli i smeđi šećer imaju skoro identičan broj (praznih) kalorija i sve potiču iz ugljenih hidrata (onih “najbržih”). Nema razlike između belog i smeđeg šećera. Beli šećer je otrov. Smeđi šećer nije ništa zdraviji. Oba su loša po zdravlje.

  3. wandawolfcat kaže:

    Jeste malo skuplji, ali treba koristiti žuti šećer jer je ipak dosta zdraviji od belog. Dobar je ovaj Notadolče, ali to što miriše malo na zagorelo mi ne smeta, jer ga najviše koristim za čajeve pa mu se onda taj miris i ne primećuje…

  4. bobica kaže:

    probala sam,dobar je,najbitnije sto je zdraviji od belog,dostupan svima i nije puno skup.

  5. nemanja_kaca kaže:

    Zbog cene koristim beli, ali ovaj je duplo bolji od njega. Sto je najbitnije i zdraviji. Kad spremam neke slatkise u kojima ide mala kolicina secera, koristim zuti.

  6. taki2005 kaže:

    Uvek glasam za i koristim žuti šećer u ishrani ako mi mogućnosti dozvole.Za kafu obavezno dok za druge slatkiše gde je potrebna veća količina šećera običan beli na žalost ali samo zato što je jeftiniji.Žuti šećer iz inostranstva je definitivno mnogo bolji i kvalitetniji a i ima ga više vrsta.

  7. Branislava Sara kaže:

    Zuti secer jeste bolji od belog, ali nije ni on zdrav. Ja sve volim esktremno slatko, tako da kafu (caj, mleko…)pijem sa tri kasicice secera i samo zbog toga, sto znam koliko je secer stetan, pokusavam da koristim zuti secer… jer ako je 50 posto skuplji gotovo sam sigurna da ce mi 50 posto manje naskoditi :)

  8. mishelle kaže:

    Secer je zlo u ishrani, ali posto je neminovan vec godinu dana koristim iskljucivo ovaj.

  9. BANE81 kaže:

    zdraviji je koristim ga kao zasladjivac za kolace

  10. vigbata kaže:

    koristio sam zuti secer stvarno je bolji od belog i ukusniji a i zdraviji samo cena je duplo skuplja od belog standard nam nedozvoljava da koristimo sta je bolje nego sto je jeftinije

  11. Miss D kaže:

    Bas ovaj zuti secer koristim u kolacima, ukusniji su i zdraviji sa njim, ali mi ukus kafe promene, pa je ja zasladi fruktozom ili belim secerom, jer taj ritual ne smem da kvarim. :)

  12. viki72 kaže:

    Koristim ga uglavnom za kafu, kakao, cajeve. Nikad nisam bez njega, samo zbog slabijeg standarda i visoke cene ga ne koristim i za sve ostalo u domacinustvu…

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  1. Komentari ne smeju sadržati psovke, preteće, rasističke, vulgarne, šovinističke ili na bilo koji drugi način uvredljive poruke.
  2. Molimo posetioce Oceni portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
  3. Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
  4. Redakcija Oceni ima pravo da ne objavi komentare koji nisu saglasni sa pravilima 1, 2 i 3.
  5. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Oceni.rs a autor samim činom slanja komentara potvrđuje da je upoznat sa Uslovima korišćenja i da je sa njima saglasan.
  6. Komentarišite proizvod, uslugu ili temu članka uopšte samo ukoliko imate lično iskustvo. Možete komentarisati i kvalitet samog članka i to koliko Vam je autor ovim člankom pomogao da potvrdite ili promenite mišljenje o temi kojom se članak bavi. Nemojte slati generičke komentare "super je", "divno je", "baš je dobro" i sl.. Takve komentare više nećemo objavljivati. Nemojte kao komentare slati podatke ili činjenice koje je autor već napisao u samom članku. Ni takve komentare nećemo objavljivati. Postoji i drugi način da se poveća stanje Oceni.rs kredita, pisanjem sopstvenih članaka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pre klika na dugme Predaj komentar uključi ovu opciju ukoliko želiš da na svoju mail adresu dobiješ notifikacije o novopridošlim komentarima na ovaj članak

Možete se prijaviti da dobijate notifikaciju o novopristiglim komentarima na ovaj članak.
To možete uraditi tako što ćete svoju email adresu uneti OVDE.